Christie’s

Christie’s International Real Estate

Christie’s International Real Estate er et heleiet datterselskap av Christies’s, verdens eldste auksjonshus for kunst og antikviteter grunnlagt 1766 i London. Christie`s International Real Estate ble grunnlagt 1995 og er det største eksisterende nettverket av eiendomsmeglere som egner seg til markedsføring og salg av eksklusive boliger.

Nettverket består av mer än 900 meglerkontorer og ca. 32 000 meglere i mer enn 40 land. Navnet Christie’s er synonymt med høyeste kvalitet og fornøyde kunder. Markedsføringen som praktiseres av Christie’s og Christies International Real Estate medører en verdensomfattende eksponering rettet til et utvalgt gruppe boligselgere og boligkjøpere.

Bare meglere som har en ledande posisjon innenfor det eksklusive segmentet, som uppfyller spesielle krav på en eksellent service og som har bevist framgangsrik håndtering av førsteklasses boliger kan knytte seg til Christies International Real Estate og får tillatelse til å bruke den velkjente og ytterst respekterede varemerket Christies International Real Estate.

Gjennom ett unikt system av annonsering, markedsføring og kontaktnett gir Christies International Real Estate oss mulighet til å nå et eksklusivt publikum verden over. Boligene markedsføres i magasinet CHRISTIE’S INTERNATIONAL REAL ESTATE som utkommer fire ganger i årtet, i kundetilpassede eiendomsbrosjyrer med verdensomfattende spredning, på Christies International Real Estate hjemmeside samt i andre prestisjetunge internasjonale media.

Regent Eiendomsmegling er stolt av å være Norges ekslusive partner i Christies’s og Christies International Real Estate verdendomfattende nettverk.


Christie’s Auction House

Verdens eldste og ledende auksjonshus for kunst og antikviteter grunnlagt 1766 i London av James Christie`s.
Eier av Christie’s International Real Estate.

Dersom du har planer om å selge kunst, antikviteter eller andre samleobjekter via auksjon vil det lønne seg å ta kontakt med Christie`s.

I dag håndterer Christie`s noen av de mest prestisjetunge auksjonene i verden der man selger malerier, møbler og andre verdifulle samleobjekt.
Christie`s har 10 auksjonssteder, 57 kontorer i 32 land og 1400 ansatte verden over.

Christie`s auksjoner omfatter 80 kategorier, inkludert berømte malerier, skulpturer, sølv, juveler, fotografier, vin, møbler, keramikk, porselen, klokker, musikkinstrumenter samt øvrige verdifulle samleobjekt. Christie’s innehar manga rekord på verdensauksjonene. I 2011solgte Christie’s Pablo Picassos maleri “Nude Green Leaves and Bust,” for drøye 106 millioner dollar, motsvarande ca 700 millioner kroner, på en kunstauksjon i New York, dette er bare slått av vår egen ”Screem” av Edvard Munch

Forbes liste over verdens 10 mest kostbare salg på auksjon  viser at 6 av de 10 mest kostbare er formidlet av Christie`s Auction House.

Se videoer (youtube)