Om oss / konsept

Luxury Real Estate specialists worldwide

Den internasjonale meglerkjeden Christie`s International Real Estate er etablert i Norge siden 2013. Lifestylegründer og den erfarne eiendomsmegler Øyvind Olstad er den utvalgte.

Kontoret i hjertet av Frogner på Oslo Vest

Du finner oss i Sophus Lies Gate 10, inngang  Bygdøy Alle ved Frogner Kirke i hjertet av Frogner. Vi hadde fra 01.07.14 gleden av å inngå fruktbart samarbeid med Nordvik & Partners sine 4 kontorer på Oslo Vest.  Regent Eiendomsmegling er et relativt nyetablert selskap men har med dette samarbeidet noen av Oslos mest erfarne meglere med på laget. Det essensielle i satsningen på dette nye meglerkontoret er tildelningen av rettigheten for Norge i det eksklusive nettverket; Christie`s International Real Estate.

Enormt nettverk

De fleste er kjent med auksjonshuset Christie`s historie tilbake til 1766 da de åpnet sitt første kontor i London. I 1987 bega de seg inn i eiendomsmeglerbransjen, fordi de hadde et stort nettverk av velstående kunder, som også både kjøpte og solgte boliger over hel verden. Meningen var å kunne tilby disse kundene og andre i high-end segmentet en meglertjeneste. I dag har de etablert seg i over 40 land, med til sammen 32.000 ansatte. Etter nøye overveielser har Christie`s Europasjef Joachim Wrang-Widén valgt å satse på Olstad og hans nyetablerte Regent Eiendomsmegling. – Jeg har sett på dette lenge og føler meg trygg på at det norske markedet vil ta godt imot oss. Dette er en unik mulighet og jeg er ydmyk for oppgaven jeg har påtatt meg, sier Øyvind Olstad som de seneste årene har bygd opp Lifestyle messen og Lifestyle Magazine. Før det har han jobbet nesten 20 år som eiendomsmegler og drevet flere kontorer for Aktiv Eiendomsmegling. Han har også tidligere utviklet luksus eiendommer og kjenner med dette high-end segmentet meget godt både fra inn – og utland.. – Det skal bli spennende å komme tilbake i meglerbransjen og jeg vil ta med meg den erfaring jeg har fra tidligere, og alt jeg har lært i mine år med Lifestyle prosjektet. Jeg er helt sikker på at vi vil bli et nytt tilskudd i bransjen som har noe ekstra å tilby markedet, sier han..

Over en mill dollar

Ved å bli en del av nettverket Christies International Real Estate har Regent Eiendomsmegling forpliktet seg til å selge boliger av høy prisklasse. Christie`s nettverk har definert dette ved pris, og en luksus eller eksklusiv eiendom begynner på 1 million USD, dvs. mellom 5-6 millioner norske kroner avhengig av hvordan kursen har svinget de siste årene. Oslo og Stavanger kan vente rundt 30 prosent vekst i boligprisene frem til 2015, i følge de første regionale prognoser fra Pöyry. Med dette utgangspunktet er det mange eiendommer i Oslo området som kan betegnes i denne kategorien. Det er eksempelvis ikke lett å finne en stor leilighet eller familiebolig i de ”bedre” strøkene under dette beløpet. Han vil likevel poengtere at Regent Eiendomsmegling også vil hjelpe de som vil bruke dem som en high-end megler selv om prisen er lavere eller at man har noe spesielt å selge. Da vil objektet ikke blir annonsert i det internasjonale nettverket som Christie`s har, men på vanlig måte på nett og eventuelt annonsering i dagspressen. Hovedbeskjeftigelsen er salg av eksklusive eiendommer i Norge og i første omgang Oslo området, ved sjøen og på fjellet. Dog vil Regent Eiendomsmegling AS hjelpe til med å finne den rette eiendom for norske kjøpere til utlandske eiendommer i Christie`systemet, eller sette norske selgere av sin eiendom i utlandet i kontakt med rette kontor for salg av sin eiendom.